Hvem er vi?

Bag #1000bøger er cand.scient.bibl. og børnebibliotekar Kathrine Bach Pachniuk (og baby Stormy på lige godt 9 måneder). Jeg arbejder til daglig på Kulturstationen Vanløse som børnebibliotekar og blogger om læsning og bøger på bibliotekattensboeger.com og @bibliotekat på Instagram.

På et tidspunkt skrev jeg på min engelsksprogede instagram "It is never too early to start reading with your child" og en foreslog at vi meldte os til 1000 books before kindergarten. Jeg svarede, at vi desværre ikke havde det i Danmark, og at jeg ville ønske, nogen startede det. 

 
ACS_0300.jpg

Early literacy

in progress

Men jo mere jeg tænkte over det, jo mere gik det op for mig, at man ikke kan vente på at andre laver de ting, man gerne vil have. 

1000 bøger findes allerede i en del engelsksprogede lande, og dette er initiativ er inspireret af det. Jeg har designet og formidlet det til et dansk publikum. Vi har lavet det, fordi vi elsker at læse og vi vil gerne opmuntre og opfordre alle til at gøre det meget mere derhjemme - som underholdning, hyggestund, pusterum og fordi man slet ikke kan lade være.

image2.jpeg
“Children are made readers on the laps of their parents.”

— EMILIE BUCHWALD