HVORDAN ER MAN MED?

Det er gratis, og du kan frit downloade og printe de ark, der ligger tilgængelige her under Print eller du kan anskaffe en flot notesbog til at skrive bøgerne op i. Du kan eventuelt kombinere det med bullet journaling eller scrapbooking, hvis du vil gøre mere ud af det. Du kan også oprette en liste på Goodreads eller et excel ark. Det er helt op til dig hvor meget du vil gøre ud af det. Hvis du vil være med, kan du printe et deltagelsesbevis nederst på siden.

HVAD TÆLLER?

Først og fremmest er der ingen regler. Det er ikke en konkurrence og der er ingen præmier - udover et barn med en god sprogudvikling, forståelse for bogstaver og lyst til at lære og læse. Og dem I selv beslutter jer for. Køb en ny bog ved bog nr. 100. Gå ud og spis is, når I rammer bog nr. 500. Det er helt op til jer. 

Og det hele tæller. Pegebøger, billedbøger, ebøger, tegneserier, godnathistorier og genlæsninger.
Mange børn har perioder hvor de gerne vil høre den samme bog igen og igen, og det er helt fint. Gentagelse er trygt, og det handler om at følge barnets ønsker, så det får et godt forhold til læsning.

Let children read whatever they want and then talk about it with them. If parents and kids can talk together, we won’t have as much censorship because we won’t have as much fear.
— Judy Blume
IMG_2681.jpg